Gift Card

Scroll omlaag

Met deze Gift Card maak je iedereen blij!

Je kiest zelf of je een bedrag of een behandeling kado geeft. Een Gift Card is er al vanaf €30.

Je geeft dan een bijzonder kado: niet alleen de verpakking ziet er prachtig uit, maar ook van het resultaat van de gekozen behandeling heeft iemand wekenlang plezier.

Wij kunnen dit kado ook per post toesturen – binnen 1 werkdag wordt de Gift Card verstuurd.
Er is ruimte voor een persoonlijke boodschap. Een Gift Card is 6 maanden geldig.

My Oh My Nails werkt met het topmerk Lilly Nails, al deze producten zijn EU goedgekeurd en van hoge kwaliteit. Alle producten van Lilly Nails zijn vegan en cruelty free.

Gift Card voor een GelPolish behandeling

Nagels lakken is passé. Altijd maar wachten tot de lak droog is en dan ook nog meteen beschadigingen. Dit is met GelPolish verleden tijd. GelPolish is een lak op basis van gel die uithardt in de lamp en daardoor zeker 3 weken krasvast blijft zitten met een prachtige glans. GelPolish is ook uitermate geschikt voor de natuurlijke nagel om deze kleur te geven en te verstevigen.
Het is voor een natuurlijke nagel een kortdurende behandeling met een langdurig resultaat.

Gift Card per Post toe laten sturen

Met de Gift Card kan iemand ook zelf de keuze maken welke behandeling hij of zij wenst. Elk bedrag vanaf €30 kun je kiezen.
Wij kunnen de Gift Card binnen 1 werkdag voor je versturen, met jouw persoonlijke boodschap daarop.

Jij krijgt een link met een betaalverzoek, en degene die de kaart ontvangt een mooie kaart met daarin een kado waar hij of zij nog wekenlang van zal genieten. Hoe leuk is dat!